Nagy érdeklődés kísérte az ÁTE és kínai partnere közös szakmai workshopját
2022. február 16-án és 17-én on-line workshopok keretében nyílt lehetőség két témakörben a felek főbb kutatási tevékenységeinek bemutatására.
2022. február 16-án és 17-én on-line workshopok keretében nyílt lehetőség két témakörben a felek főbb kutatási tevékenységeinek bemutatására.
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) két infografikára hívja fel a figyelmet, melyek segítenek eligazodni az EFSA pályázati rendszerében. Alapvetően két konstrukcióban lehet együttműködni: közbeszerzési vagy pályázati eljárásban.
A publikáció a szisztematikus irodalmi áttekintés módszertanát alkalmazta.
A közelmúltban újabb Horizon Europe projekt nyert el támogatást, melyben Egyetemünk konzorciumi tagként vesz részt.
A fenntarthatóbb Európa érdekében folytatott együttműködés és partnerség a fő mozgatórugója a 2022. évi ONE – Egészség, környezet, társadalom – konferenciának, amelyet 2022. június 21-24-én Brüsszelben és online rendeznek meg.
2022. februárjában útjára indul Intézetünk szervezésében a „Fenntarthatóság aspektusai az élelmiszerláncban” tárgyú kurzusunk.
Az ösztöndíjas kutató 2021. szeptembere óta erősíti Intézetünk csapatát.
Tavaly év végén jelent meg a frissített jegyzék.
Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által támogatott kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a termőtalaj fontosságára, és támogassa a talajban rejlő erőforrások fenntartható kezelését.
Az EREN 26. ülése október 21-22-én került megrendezésre online. A DÉOKFII részéről három kolléga vet részt az ülésen, dr. Józwiak Ákos, mint magyar képviselő, Dr. Farkas Zsuzsa, mint helyettes képviselő és Elisa Palmas, mint megfigyelő.