Dr. Kocsner Tibor

Biobiztonsági koordinátor

Kocsner Tibor állatorvosdoktor, igazgatási és járványügyi szakállatorvos. Dolgozott magánállatorvosként, pathológusként a Növény és Talajvédelmi Szolgálat Ökotoxikológiai Laboratóriumában. 25 éven keresztül az állami állategészségügyi szolgálatban dolgozott helyi, regionális és országos szinten is, mint hatósági állatorvos, megyei szakállatorvos, elnöki tanácsadó. Évtizedes vezetői tapasztalatot szerzett osztályvezetőként, igazgató-helyettesként, főosztályvezetőként.

Helyettes országos főállatorvosi megbízatása során feladata volt a hazai élelmiszerlánc-felügyelet (talajvédelem, takarmányozás, növény-, és állategészségügy, az élelmiszer-biztonság, valamint állatvédelem) szabályozásának kidolgozása, a szervezeti struktúra átalakítása, nemzetközi elismertetése, az új élelmiszerlánc-szabályozás alapjainak megteremtése, a jogi környezet kidolgozása, valamint az állategészségügyi támogatási rendszer átalakítása, új formák bevezetése, a jogi környezet és eljárásrend megalkotása.

A NÉBIH-nél a húsvizsgáló képzés e-learning tantervének és tananyagainak kidolgozása és menedzselése volt a feladata.

Jelenleg a tanszék állatorvosaként részt vesz az élelmiszerhigiénia kurzus oktatásában és az Egyetem biobiztonsággal kapcsolatos feladataiban is.

Elérhetőségek

Hírlevél feliratkozás