Loading Events

Hungarian course: Sustainability aspects in the food chain

March 22

Fenntarthatóság aspektusai az élelmiszerláncban című kurzus magyar nyelven.

General aim of the course:

The course will give students an insight into the challenges of agro-ecological systems as a resource for the food chain. In line with EU sustainability principles, today's global issues from climate change and adaptive agriculture to future food security and safety will be addressed. Innovation opportunities for adaptation in agriculture and food production practices will also be presented.

Március 22-én, 13.15-15.00 óra között, a C épület Urbányi László előadótermében kerül sor a következő tanórára, amely témája a következő:
Fenntartható állattartás, szervestrágyázás

Előadó: Mezőszentgyörgyi Dávid

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
March 22.
Time:
13:15 - 15:00 UTC+0
Event Category:
Event Tags:

Venue

Urbányi László lecture hall
István utca 2., Building C
Budapest, 1078

Organiser

DFI
Phone:
(1) 478 4100 / 8470
Email:
deokfii@univet.hu
View Organiser Website