Loading Events

Hungarian course: Sustainability aspects in the food chain

February 15

Sustainability aspects in the food chain című kurzus magyar nyelven.

General aim of the course:

The course will give students an insight into the challenges of agro-ecological systems as a resource for the food chain. In line with EU sustainability principles, today's global issues from climate change and adaptive agriculture to future food security and safety will be addressed. Innovation opportunities for adaptation in agriculture and food production practices will also be presented.

Február 15-én, 13.15-15.00 óra között, a C épület Urbányi László előadótermében kerül sor az első 2 tanórára, melyek témája a következő:
Bevezetés, Fenntarthatóság vs. Élelmiszerlánc, EU-s Green Deal, Körforgásos gazdálkodás
Fenntarthatóság, Éghajlatváltozás, Talaj-egészség

Előadó:  Dr. Jóźwiak Ákos, Csorba Szilveszter (DÉOKFII)

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
2022.02.15.
Time:
13:15 - 15:00 UTC+0
Event Category:
Event Tags:

Venue

Urbányi László lecture hall
István utca 2., Building C
Budapest, 1078

Organiser

DFI
Phone
(1) 478 4100 / 8470
Email
deokfii@univet.hu
View Organiser Website

Newsletter subscription