Események betöltése

Magyar nyelvű előadás: Fenntarthatóság aspektusai az élelmiszerláncban

április 05

Fenntarthatóság aspektusai az élelmiszerláncban című kurzus magyar nyelven.

A tantárgy általános célja:

A kurzus során betekintést nyújtunk a hallgatóknak az élelmiszerlánc erőforrásaként szolgáló agro-ökológiai rendszerek kihívásaiba. Az EU fenntarthatósági alapelveihez igazodóan, napjaink globális kérdései kerülnek terítékre az éghajlatváltozástól az alkalmazkodó mezőgazdálkodáson át, a jövő élelmiszer- és élelmezésbiztonságáig. Az alkalmazkodást segítő innovációs lehetőségek is bemutatásra kerülnek a mezőgazdaság és az élelmiszer-előállítás gyakorlatát illetően.

Április 5-én, 13.15-15.00 óra között, a C épület Urbányi László előadótermében kerül sor a következő tanórára, amely témája a következő:
– Precíziós állattenyésztés a fenntarthatóság szolgálatában

Előadó: Pajor Gábor

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2022.04.05.
Időpont:
13:15 - 15:00 UTC+0
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Urbányi László előadó
István utca 2., C épület
Budapest, 1078

Szervező

DÉOKFII
Phone
(1) 478 4100 / 8470
Email
deokfii@univet.hu
View Szervező Website

Hírlevél feliratkozás