Már lehet regisztrálni a ONE – Egészség, környezet, társadalom – 2022 konferenciára
A fenntarthatóbb Európa érdekében folytatott együttműködés és partnerség a fő mozgatórugója a 2022. évi ONE - Egészség, környezet, társadalom - konferenciának, amelyet 2022. június 21-24-én Brüsszelben és online rendeznek meg.

A négynapos rendezvényen legfőbb célja, hogy a résztvevők feltárják:

  • az élelmiszer- és takarmánybiztonságot a fenntartható élelmiszerrendszerek tágabb perspektívájából,
  • az “Egy egészség – egy környezet” megközelítés végrehajtásának kihívásait,
  • a kockázatértékelés tudományának új fejleményeit.

A konferencia kiváló lehetőséget biztosít a tudásmegosztásra azáltal, hogy különböző háttérrel és szakértelemmel rendelkező tudósokat hoz össze és készet vitára az EU politikai napirendjén szereplő kulcsfontosságú témákkal kapcsolatban.

A konferencia hibrid formában kerül megrendezésre: fizikai esemény keretein belül Brüsszelben, emellett lehetőség lesz az online becsatlakozásra is. A helyszíni részvételre való jelentkezés határideje április 29. Online regisztrációra a konferencia ideje alatt is lehetőség lesz. Mind az online, mind a fizikai részvétel ingyenes.

Az eseményt az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) és testvérügynökségei – az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA), az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA), az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) -, valamint az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja (JRC) közösen szervezi.

A regisztrációval, a konferencia programjával és tematikus üléseivel (ONE Life, ONE Planet, ONE Society, MANY Ways) kapcsolatban további információk érhetők el a konferencia honlapján: ONE Conference 2022.

További
hírek

Hírlevél feliratkozás