Új kurzust indít Intézetünk
2022. februárjában útjára indul Intézetünk szervezésében a „Fenntarthatóság aspektusai az élelmiszerláncban” tárgyú kurzusunk.

A kurzus során betekintést nyújtunk a hallgatóknak az élelmiszerlánc erőforrásaként szolgáló agro-ökológiai rendszerek kihívásaiba. Az EU fenntarthatósági alapelveihez igazodóan, napjaink globális kérdései kerülnek terítékre az éghajlatváltozástól az alkalmazkodó mezőgazdálkodáson át, a jövő élelmiszer- és élelmezésbiztonságáig. Az alkalmazkodást segítő innovációs lehetőségek is bemutatásra kerülnek a mezőgazdaság és az élelmiszer-előállítás gyakorlatát illetően.

Mindenkinek szívből ajánljuk, akit érdekel és tenni szeretne azért, hogy a természeti erőforrásaink a jövőben is elérhetőek legyenek mindannyiunk számára, és az eddig elért magas életminőség biztonságosan fenntartható maradjon.

További
hírek

Hírlevél feliratkozás