Megjelent az újonnan felmerülő kockázatok azonosításával kapcsolatos munkánkat bemutató cikk
Örömmel jelentjük be, hogy egy úttörő tudományos cikket jelentettünk meg az újonnan felmerülő élelmiszerbiztonsági kockázatok azonosításáról.

A cikk a legújabb adatelemzési módszereket mutatja be a potenciális kockázatok időben történő azonosítására, valamint a DÉOKFII csapata által az elmúlt 5 évben kifejlesztett és alkalmazott folyamatmenedzsment rendszert.

E módszerek alkalmazásával 58 újonnan felmerülő kockázatot azonosítottunk 10 témakörbe sorolva 2020-ban és 2021-ben, Magyarországra és az Európai Unióra összpontosítva. A fő cél az, hogy segítsük a hatóságokat és az ipari szereplőket a felkészültségben és az időben történő cselekvésben a jövőbeli kockázatok elkerülése vagy mérséklése érdekében.

A cikk az Innovative Food Science & Emerging Technologies című folyóiratban jelent meg, és ezen a linken érhető el.

További
hírek

Hírlevél feliratkozás