Aktualitások

Névváltozás

A DÉOKFII változatlan formában, de új néven, Digitális Élelmiszertudományi Tanszékként folytatja tovább működését.

Bővebben »

Sikerrel zárult a CCMAS 42. ülése

2023. június 13-16. között zajlott Budapesten a FAO/WHO Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Szakbizottsága (CCMAS) 42. szakmai ülése. A találkozón több munkaanyag elfogadásra került.

Bővebben »

Beszámoló az IAFP konferenciáról

A DÉOKFII legújabb tudományos eredményeinek bemutatására került sor az IAFP (International Association for Food Protection) konferencián egy elődás és egy poszterkiállítás keretén belül.

Bővebben »

Élelmiszerbiztonsági világnap 2023

Idén ötödik alkalommal ünnepeljük június 7-én az élelmiszerbiztonság világnapját. A világnap alkalmából ebben az évben az élelmiszer-szabványok jelentőségére hívják fel a figyelmet az élelmiszerbiztonsággal foglalkozó nemzeti és nemzetközi szervezetek.

Bővebben »

Új EFSA AGoD jelentés

Megjelent az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) adatokkal foglalkozó tanácsadó csoportjának (Advisory Group on Data, AGoD) 2022. évi jelentése.

Bővebben »

Az EFSA szakértőket keres

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) 2024-ben újítja meg Tudományos Testületeinek (Paneljeinek) és Tudományos Bizottságának tagságát. Az erre vonatkozó felhívás a közelmúltban jelent meg az EFSA honlapján.

Bővebben »

Megjelent az EU-FORA program beszámolója

Intézetünk fogadó félként vett részt a 2021/2022-es EU-FORA ösztöndíj programban. A nálunk járt ösztöndíjas tevékenységéről készült beszámoló az EFSA Journal különszámában került publikálásra.

Bővebben »

Hírlevél feliratkozás